Totalt antall sidevisninger

17 juni 2014

Endelig på plass!

Fredag 13 juni gikk reisen vår til Houston - endelig! Etter laaaang venting på visum med tilhørende besøk på ambassaden onsdag 4.juni var det noen spente hoder som kikket i postkassen daglig i forrige uke - lå passene der i dag mon tro? Endelig, torsdag kunne de hentes på posten og natt til fredag satte vi oss på flyet! Snakk om å hoppe på i fart, her gikk det unna! Huset var i ukene før organisert for flytting - noe skulle med til USA, mye skulle lagres på forskjellige plasser, utleiemegleren leier det ut for oss, og bilen skulle selges. Nye abonnementer på strøm/gass/tv/forsikring osv osv skulle tegnes i USA og sies opp i Norge : det var generelt mye å tenke på! 

Alle mine søsken med følge hadde i år lagt sommerferien til Houston, og med 4 måneders forsinkelse på flyttingen, var det ikke verst å "bomme" med et halvt døgn på besøket: Gaute/Cathrine/Rune kom til Houston 18 timer før oss og Sander/Marianne var på plass 5 timer etter oss! Fjoh! Tenk om vertskapet hadde kommet 2 uker etter besøket :/:/

Godt med besøk som kan hjelpe til: ikea møbler er skrudd og vi har kost oss med bading og god mat mellom "slagene"!
På plass i bilen med 9 kofferter og 3 håndbgasjer!

Første lass fra ikea gikk hjemover med senger, men uten madrasser - de var for brede for bilen! Dermed ble det luftmadrass første natten :) pizza på gulvet ble både første og andre kvelds meny!

LITT bagasje ;)









Bjørnar leide svær bil for å få hjem møblene!



En stk sofa ferdigmontert!

Leonora og tante kjøre pappesketog!

Middag må man ha :)

VM på skjermen !


Dagene begynner nå å gå unna, venter på å få installert internet,  solskjerming på soverommene, hagemøbler og spisebord må på plass osv. Men tv'er for VM titting kom allerede i hus før sofaene, så vi har det ikke så verst over here! 30-35'C og sol gjør heller ingen ting :);)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar