Totalt antall sidevisninger

05 oktober 2014

Oh.. well.. painting and planting!?

..Oh yes, that's my friday project!

Ca slik var samtalen mellom kassadamen og meg på "The Home Depot" fredag kl 11.00 Treningen var unnagjort, helgehandelen sto for tur, men før det var det en liten tur innom denne Coop Obs Bygg-lignende butikken for å kjøpe med meg malerull- og pensel, maskeringstape, gråpapir, plantejord og nye planter :) Mitt "friday-project" var nemlig å få meg selv (og Bjørnar, han ble informert senere ;) i gang med maling av peis og fondvegg i spisestuen. Etter klarsignal fra huseier og med bøttevis med maling fra forrige eiere i garasjen, var det en billig og enkel affære å forvandle disse mørke objektene over til lyse og mer skandinaviske :)

Før:







Før og etter:

Resten av helgen har bestått av planting, som kassadamen gjettet rett på, bading (28 grader + i skyggen), trening og grilling med nye venner :) Hadde besøk av Diana, Oddbjørn, Julie og Leonard i ettermiddag, koselig.

Julie og Leonora koser seg :) 

To gode venninner! 

Forrige helg var det feiring av Carolines 7-års dag og Leonora stilte i ny Frozen-kjole og storkoste seg med alle de 12 norske barna som var samlet. Det var også en veldig kjekk ettermiddag for oss voksne, med pizza, god drikke og mye sosialt mens barna herjet i 2.etasje :) Vi er heldige og har blitt kjent med mange kjekke norske her borte.

Jentene i fine Frozen kjoler!


Julia og Caroline hadde virkelig lagt en stor innsats i å lage tema-fest, alt var nøye planlagt ned til den minste detalj :) 

Frozen bordpynt og frozen full-format plakat av Elsa og Anna fra filmen.




Pinjata på plenen!





 I uken som gikk har Leonora hatt 3 nye dager i barnehagen. 2 dager med tårer ved avlevering og 1 dag med smil. Frustrasjonen og tårene kommer nok oftest når hun ikke forstår hva de ansatte eller barna sier. Hun klarer heller ikke å gjøre seg så veldig forstått enda, men lærer likvel nye ord hver dag. Begynner noen av de andre å grine, griner Leonora også. Er leken litt høylytt og hun ikke skjønner hva de leker eller om de er venner eller krangler, griner hun visst da også :( I følge lærerne er det vanlig med ca 6 uker før de er skikkelig inni rutiner, så vi smører oss med litt tålmodighet.

Turnen og svømmingen går derimot strålende og hun storkoser seg til tross for amerikanske instruktører og medelever. Det er mye russere, indere og kinesere i området. Leonora har flere indere i barnehagen, og på lekeplassen ikke langt fra her vi bor er det som oftest 3-4 forskjellige språk å høre på en gang. Ved oppstart på svømmingen var det kun Leonora og en liten søt indisk gutt der også, og på turnen var det hun og en russer, så tror hun begynner å skjønne at det også er andre utenlandske her ;)

En tur til IKEA måtte til! Bjørnar ropte hipp hurra, spesielt her når varene ikke gikk inni bilen :/
Meg - "å joda, me får nok plass, me kjøpe denne tingen her og, og denne, og den her....!"
Når embalasjen var tatt av og etterlatt på IKEAs gjennvinningsstasjon ble det jammen plass likevel. Puh!




Kjempestas å gjemme seg i esken når mamma og pappa diskuterer hvordan vi skal få plass i bilen.
"Krangle dåkke nå mamma og pappa??" 
...neida, me bare diskutere :D




 Ny uke med trening, barnehage, turn, svømming, playdate osv osv står på programmet.
 Ha det fint så lenge!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar