Totalt antall sidevisninger

04 august 2014

Hverdagen er i gang!

Etter at besøket har reist og hverdagen er i gang igjen har vi fått kjenne litt på hvordan det er å være "alene" her borte. Ikke kjenner vi naboene noe særlig enda, familie/venner/kolleager er langt borte og det meste er fortsatt ganske nytt og uprøvd. Mobilen som til vanlig piper av smser og telefoner er nå ganske stille (med unntak av Bjørnars jobb tlf). Annen tidssone, amerikansk mobil med nytt nummer, og i tillegg mer kommunikasjon via facebook/instagram/snapchat er nok årsaken. Helgen har derimot vært sosial og veldig kjekk. Vi har fått truffet nye norske familier her borte og Leonora har fått lekt med andre barn.

Fredag var Leonora og jeg først en tur på community-poolen. Badebassenget som hører til nabolaget vi bor i. Her traff hun to kjekke jenter som hun lekte og badet med. Det er utrolig viktig for engelsken hennes å få være sammen med amerikanske unger og det fikk hun her. Kommunikasjonen mellom barn som ikke snakker samme språk er helt herlig å se. Non-verbal, men med masse uttrykk og grimaser. Og har de noe viktig på hjertet snakker de "sammen" på hvert sitt språk :)

En annen ting hun tok fordel av var å se hvor flinke de andre 3-åringene var å svømme.
"Lets go to the diving board" sa 4 åringen.
"Yes, lets go to the divingboard" sa 3åringen,
"Yes. lets go" sa Leonora. Helt til hun skjønte hva hun hadde sagt ja til. Hun og 3 åringen sto målløse og så på 4 åringen hive seg utfor stupebrettet. :D Heldigvis holdt L seg i bassenget med flyteringen godt på ;)

Leonora på vei til bassenget med de blå parasollene.

Med basseng i hagen har hun fått badet nesten hver dag siden vi flyttet bort, og derav blitt utrolig vant i vannet, men svømming uten flytevest eller armringer gjenstår. Svømmekurs starter for Leonora i september/oktober :)

Fredag ettermiddag var det "crazy-hair-day: movie and popcorn" på barnepassen på LifeTime Fitness. Leonora koste seg der mens Bjørnar og jeg trente.
Lørdag var det også samling med flere norske barn på barnepasssen. Alle foreldrene trente og etterpå spiste alle lunch i cafeen på treningssenteret. Koselig og sosialt! Leonora har blitt kjent med flere barn på 2.1/2-6 år og storkoser seg sammen med dem.


Leonora smisker til seg en sjokolademelk i cafeen på LT.Fitness.

Søndag var det først en tur på IKEA (8 gangen eller noe :S ) og så var vi invitert til Julia og Håvard, og deres to barn Daniel på 3 og Caroline på 6. Vi fikk kaffe og lapper og det var kjempekjekt for Leonora å få være sammen med Daniel og Caroline. Etterpå var vi samlet 4 familier på LaCenterra, et handleområde hvor det er en stor plen med restauranter rundt. Livemusikk og god stemning. Vi setter stor pris på nye bekjentskap og ikke minst når det er hyggelige familier med barn på samme alder :)





"Elsa og Spiderman!"

Leonora i Elsa-kostyme fra filmen Frozen. Gøy å få være på besøk hos Daniel og Caroline: 




Sist men ikke minst ble det tid til facetime-date med verdens beste Tuva :) Leonora savner sin beste venninne hjemmefra, men med jevnlige samtaler på facetime holder de kontakten. De har allerede avtalt overnatting og masse leking i slutten av aug. når vi kommer hjem :)


Nå er det lunch her. Over og ut for denne gang :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar