Totalt antall sidevisninger

31 juli 2014

Justeringer på utseende

..av bloggen, vel og merke ;) Vi er de samme gamle. Kjemper mot ekstra kilo som kan komme snikende her i USA, men med medlemskap på treningssenter samt vår nye nutribullet og godt og billig utvalg av frukt, grønt og kjøtt klarer vi oss veldig fint :) Det er heller ikke oss i mot med litt brunfarge som kommer gratis i 37 grader og sol, så og si hver eneste dag!

Bloggen har derimot fått en ny liten facelift. Jeg er ikke den mest tekniske når det kommer til blogg-finisher, det er nemlig litt av en jungel en kan velge i, men med litt justeringer her og der fikk jeg endelig vekk den vinrøde skrifttypen som hadde sneket seg inn + at det nå er enklere å lese da jeg fikk justert bredden på innleggene :) Det går også an å registrere mailen din slik at du får et lite vink når det kommer nye innlegg. Teknologien nå til dags altså! Stilig :D

Sånn ellers dro oma og morfar tilbake over dammen på mandag. Nå er vi overlatt til oss selv i en god måned før vi skal hjem til Norge en liten tur. Hverdagen her borte er noe vi ikke har fått kjent så mye på i og med at vi har hatt besøk 5 av 6 uker. Men det har vært utrolig kjekt med besøk. Vi sitter igjen med mange gode opplevelser og minner allerede, og ikke minst ble det en myk og god overgang for Leonora som fikk ha så mange kjente rundt seg.

Skal skrive litt mer samt legge ut litt bilder senere. Nå er det sene kvelden her i Houston, og midt på natten, med 7 timers tidsforskjell, i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar