Totalt antall sidevisninger

06 juli 2014

Life Time Fitness!

Det var ikke lenge etter at vi hadde sagt ja til å flytte til Houston at nysgjerrigheten min måtte finne ut hvilke alternativer vi hadde når det kom til trening og treningssenter. Alternativene er mange, både i forhold til hvor og hva en vil trene, men i dette klimaet var hvertfall jeg sikker på at et treningssenter med variert innendørstilbud var det rette. Valget falt på Life Time Fitness, og for noen dager siden var det dags for omvisning og innmelding.



Senteret er jo ikke rent lite, som alt annet her i USA. Det er ikke av den rimeligste typen, men sett i forhold til hva en får for pengene, er det mye å ta seg til. Vi betaler også en liten sum for Leonora i måneden, og da er det tilbud om 2 timer hver dag med barnepass, klatring, gratis svømmekurs i 1 måned, og det skal visstnok være aktivitetstilbud utenom også, men dette må vi finne litt mer ut av. (Hun kan begynne på volleyballtrening når hun er 6 år her i USA, kanskje vi rekker å få med oss det også ;)

Jeg selv ser frem til varierte gruppetreningstimer, som det er flere av nesten hver time fra 05.00 til 21.00. Ellers er det kardio/styrketrening, spinning, squash, pilates, yoga, innendørs svømmehall med treningsbasseng og "familiebasseng" med sklier, utendørs treningsbasseng og stort svømmebasseng med sklier osv., klatrehall, store haller for basket/volleyball osv, cafe, frisør/spa/massasje og ikke minst beachvolleyballbane. Sistnevnte er noe Bjørnar håper å få teste ut. 


Første treningstime ble avlagt i går, og Leonora koste seg på barnepassen sammen med to andre norske barn. Nå ser vi frem til gode treningsrutiner og mye kjekt fremover :)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar