Totalt antall sidevisninger

14 juli 2014

Besøk fra Norge :)


Siden sist har vi fått nytt kjekt besøk fra Norge. Oma og morfar kom over dammen på tirsdag, og vi gleder oss over å vise dem rundt her i Katy og Houston. Leonora var i ekstase og sa ikke mye mer enn "jippi" "jippi" "jippi" hele dagen de kom, og hun har tilbakelagt flere timer med besteforeldrene i bassenget allerede :)

Siste uken i bilder :

Leonora fikk post fra Sabeltann helt hjemme i Norge. Tuttene var kommet vel frem ;)

Det siste middagsmåltidet som ble inntatt på stuebordet ettersom spisestuen nå er på plass :) Hurra for bord og vanlige stoler! Eneste som mangler fortsatt er kjøkkenbord. Jeg ønsker et hvitt enkelt bord, og det er ikke så lett å oppdrive her i tunge, mørke USA. Det er helt tydelig at IKEA selger mest møbler av den mørkere og litt tyngre sorten enn i Norge ergo tar de heller ikke inn de lyse møblene det gjerne går mye av hjemme i Skandinavia. 




Shopping på IKEA

Leonora koser seg med bassenget :)

Lunch før vi skulle hente Oma og morfar på flyplassen!

Vi fant vi fant! norsk ost i nærbutikken :)

Oma med Leonoras vesker rundt halsen, charming!

Tid for hårklipp, og på venterommet hos frisøren lå kataloger med bilder som dette = en nervøs Marieke! Heldigvis endte det hele bra og den lille vietnamske mannen som klippet meg gjorde en god jobb. Har aldri vært så nervøs før en frisørtime, og heller ikke blitt fønet så mye i hele mitt liv. Amerikanerne har virkelig en forkjærlighet for føning. Til og med egne Blow-dry-salonger finnes på hvert hjørne her borte. 

Leonora og morfar har vært på butikken. 1,2 kg muffins!

Bading etter trening på det lokale treningssenteret!

  
                                                     Frokost med morfar på terrassen :)  


I dag venter litt bursdagsgave-shopping og kakebaking for i morgen har Bjørnar bursdag :) 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar