Totalt antall sidevisninger

23 juli 2014

San Antonio!

Da var vi vel hjemme etter en 5 dagers tur til San Antonio. Byen ligger en 3-timers kjøretur fra Houston, vestover. Det er USAs 8 største by og den 2.største i Texas nest etter Houston. Planen var å ta et par dager i San Antonio med besøk på river walken og Sea World, for så å dra videre til Austin. Men ettersom været var for dårlig den planlagte Sea World-dagen, ble dette utsatt og hele turen ble lagt kun til San Antonio. Austin får vente til en annen gang :)


Første dag ble tilbrakt i sentrum og ved river walken.
      San Antonio River Walk er stier/gangveier bygget opp på begge sider langs kanalen, et godt trinn nedenfor selve hovedveien. Små butikker, mange restauranter og fin beplantning pryder veiene. Området strekker seg over store deler av sentrum og du kan velge om du vil ta en river-cruisebåt eller gå på egenhånd :) Minner nesten litt om Venezia!

Morfar og Leonora :) 


Middag på Hard Rock Cafe San Antonio :)

 
 Neste dag skulle vi tilbrakt i Sea World, men pga regnbyger og torden/lyn droppet vi det. De fleste show blir avlyst ved dårlig vær pga fare for lynnedslag i vannet, så da var det godt vi kunne vente noen dager. Childrens Museum ble alternativet den dagen
                                            
 Lørdag besøkte vi Enchanted Springs Ranch. En ranch bygget opp etter gammel stil med Longhorns (som på bildet), traktor-tur for å se div. dyr, stunt-show med cowboys og cowgirls og ikke minst underholdning med "Pistol Packin Paula". Paula er eneste kvinnelige profesjonelle "pistol-trikser" som etter endt stunt-skolegang gikk over til å trikse med pistoler. Nå livnærer hun seg ved å underholde på ranchen, bidra i film-innspillinger med sine stunt og pistol-triks, samt å reise USA rundt for å underholde. Tyyyypisk Texas spør du meg!

 Leonora på en Longhorn! Tøffingen :)


 
 
 Kjerretur med traktor for å se på div. dyr :)




    



Så var det fint vær og klart for en dag i Sea World!















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar