Totalt antall sidevisninger

05 juli 2014

4th of july!

Var en ganske så rolig dag i casa del Gjedrem :) Strålende sol frem til ca 18.00 samt en dag med stengte butikker og litt mindre jobbing enn vanlig, førte til at Bjørnar også kunne være med på soling og bading i hagen :) Om morgenen våknet vi til amerikanske flagg i hver hage, og amerikanerne feirer visstnok med familiesammenkomster, parade, god mat - gjerne grilling, og fyrverkeri på kvelden.


Formiddagen vår gikk med til FaceTime samtaler med familie og venner, noe vi setter stor pris på her borte. Etter oppfordring fra bestevenninne Tuva bestemte også Leonora seg for å sende tuttene i posten til Kaptein Sabeltann! Fra fryktelig avhengighet ene dagen til null tårer eller spørsmål etter tutt ved leggetid neste dag. Herlig å være kvitt tuttene!

Dyp konsentrasjon. 
                                      


På kvelden ble det pizza på terrassen før uværet braket løs. Fascinerende slik det lyner her borte, og samtidig med regn og torden, ble det til at vi så på rakettene fra vinduet, i stedet for å reise til La Centerra (et handleområde hvor amerikanerne samles for å se felles oppskytning).

Koselig med levende lys inne, mens det regner og er dårlig vær ute.



Happy 4th of july!


Vi hadde kjøpt inn noen typisk amerikanske kaker for anledningen. Men når de smakte syntetisk og ble spist samtidig med "nathans hot dog eating contest" på tvn hvor hver mann spiste mellom 32 og 58 pølser på 10.min, gikk 10% av kakene inn og resten i søpla! Får satse på noe mer hjemmelaget neste gang vi skal kose oss :)








                                     



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar