Totalt antall sidevisninger

02 desember 2014

Thanksgiving!



Dagene siden forrige innlegg har igjen bare flydd avgårde. Dagene har gått med til forberedelser til Thansgiving, en kjekk og sosial langhelg med fri torsd-sønd. Thanksgiving middag i barnehagen, Leonora har vært syk, vi har vært på "festival" på et ølbryggeri, vi har besøkt alligator/naturparken Brazos Bend State Park, hatt besøk av noen av Bjørnars kolleager fra Bryne, pyntet juletre og i tillegg utført hverdagslige ting som å trene, handle osv osv. 

Thanksgivingmiddag i barnehagen med familiene fra 18.30-20.00 (!) Typisk amerikansk å legge ungene nærmere 21.00. Leonora måtte holdes våken på vei til barnehagen for ikke å sovne :) 














Leonora hadde vært med å fargelegge figurene i bakgrunnen, veldig stolt ;)

Her følger det noen bilder fra selve Thanksgiving. Det er mange hyggelige norske her borte og vi har fått så mange gode venner. Denne dagen var det 4 av oss "nye" familiene som var samlet hjemme hos oss. Med stort og smått var vi 14 stk og turkey på ekte amerikansk vis var nytt for de fleste. Bjørnar tok ansvar for kalkunen (som var hele 8 kg!) og begynte på gravy (saus ;) og forberedelsene dagen i forveien. Han koser seg på kjøkkenet og vier gjerne mange timer til nye spennende prosjekter! Grei fordeling så lenge jeg slipper å velge vin/champagne/osv og ta ansvar for kjøttet til så mange gjester.. da tar jeg mer enn gjerne å svinger støvsugeren, rydder og handler inn! ;)












Mens vi ventet på gjestene nøt vi det fine været som var i helgen. 
Leonora og Bjørnar slo seg ned i campingstoler mens de ventet ;)

Gøy å få dekke til 8 personer rundt bordet :) Første gang det var fullt hus i spisestuen!





Karoline og Diana klar for en hyggelig kveld! Leonora har tatt på krone for anledningen ;)

 











Kult eller harry?? Vi blir ikke enige med oss selv, men flammene ble tent for anledningen likevel..



Ungene koste seg, stemningen var upåklagelig!

 
Anders, Marie, Oddbjørn, Lars :) 



Denne herlige trioen la seg på Leonora sitt rom ca 19.30 og sovnet vel et par timer etterpå ;D De tre minste på 0,1 og 2 år var litt lettere å få til å sove ;)






Bjørnar laget mashed potatoes og kalkun, jeg laget forrett og gjestene hadde med sidedishes og dessert. Super ordning og mye god mat :)



Kvelden varte til langt på natt og alle så ut til å kose seg! Her er det Oddbjørn som laget drinker til hele gjengen. Med gjesterom og god plass var vi heldige å få ha Diana og Oddbjørn og fam. på overnatting til neste dag. Lars og Karoline bor bare 5 min å gå herfra, Anders og Marie tok bilen hjem. Kjekt når alle bor så rett i nærheten av hverandre også :) 






Cranberry mojito


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar