Totalt antall sidevisninger

08 juni 2015

Bursdagsmaaneden mai!

Mai er en kjekk maaned med flere feiringer. I tillegg til 17 mai har Leonora bursdag 2.mai og jeg 18.mai. Da Leonora's store dag var kommet var vi saa heldige aa ha farmor og farfar hos oss fremdeles. De skulle riktig nok reise hjem til Norge samme kveld, men naar man staar tidlig opp faar man ogsaa mye ut av dagen. Vi badet, spiste is, kake og bestilte pizza etter bursdagsbarnet's oenske. Det var en nydelig dag med godt vaer.

Leonora 4 aar!


Morfar, oma og onkel Rune sang Happy Birthday!

I tillegg til aa ha farmor og farfar her fikk vi besoek av Kristin, en tidligere volleyball-venninne av meg som jeg ikke hadde sett paa flere aar. Hun var over i Houston i forbindelse med OTC (verdens stoerste oljemesse som blir avholdt her en uke hvert aar). Det var utrolig kjekt at hun tok kontakt etter saa mange aar og ekstra kjekt var det at hun hadde tid og anledning til aa komme paa besok! Hun fikk kost seg med bading og soling og utnyttet vaeret og Leonora synes det var veldig stas med en ekstra gjest ;)

Soendag uken etter (10 mai) inviterte vi til venneselskap. 30 mann totalt (14 voksne og 16 barn) var tilstede og vi koste oss en hel haug. Vi planla med utebursdag, noe som fint gaar an her i mai, men da vi vaaknet til kraftig vind ("Everything is big in osv.. Her merkes vinden med andre ord godt i kastene) maatte vi revurdere hele opplegget. Etter noen runder med oss selv fant vi ut at dersom vi hadde alt av bestikk og tallerkner og pynt innendoers kunne man likevel ta med maten og sette seg ut naar vi skulle spise. Dette fungerte supert og alle fikk spist og kost seg ute. Poelser paa grillen, "Frozen"(disney) tallerkner/kopper/pynt, frozen-kake og frozen-pinjata (som for oevrig ble glemt i alt "kaoset"). Leonora storkoste seg og gleder seg vel allerede til 5 aars dagen neste aar :)











18.mai var det min bursdag! 29 aar, men fortsatt like barnslig glad i bursdagsfeiring ;) Vaaknet til frokost med egg, nystekt broed og levende lys (luksus for en troett, ammende, tobarns-mor hvor havregryn er hverdagskost :) Leonora kom stormende inn paa badet og sa med sin engelsk-inspirerende norsk: "Mamma, mamma! Du maa komma i stuaa og aapna "present'ene"dine! Du maa forta deg aa aapna for du ska faa en "beautiful" kjempefine klokka!!" Saa lenge var det hemmelig :) 5 min senere - "Nei se paa den du! FOR en fin klokke! Det hadde jeg aldri trodd! ;) :D

Noen timer etterpaa kom 7 venninner over paa bursdagslunch. Dette var en blanding av de naermeste norske venninnene + to av damene til Bjoernas kollegaer. Tina og Tifany. Lunch, kake og koselige gaver, vi koste oss alle mann haaper jeg ;) Da gjestene var gaatt var feberen kroepet opp til 39++ og min 3.brystbetennelse meldte sin ankomst :( Party-outfiten ble byttet ut med den mindre glamoroese morgenkaapen og joggebuksa, og jeg holdt sengen de neste timene ;( Bjornar laget god middag paa kvelden, saa etter en paracet ble det litt mat foer bursdagsbarnet sovnet kl 21.. Litt bursdagskake med Leonora dagen etter og vips saa var hun fornoyd med mammas bursdag hun ogsaa ;)

(Tifany-Nina-Charlotte(med Liv)-Diana-Marie-Karoline-Tina)
Fine venninner, både norske og amerikanske! :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar