Totalt antall sidevisninger

08 juni 2015

17,mai!

17. mai her i Houston er en stor dag selv om vi er langt fra Norge. Etter en forsmak paa feiringen for de norske her i fjor, gledet vi oss enda mer til aa feire 17.mai her i aar. I fjor var vi bare tilfeldigvis over noen uker i mai for aa gaa paa visninger og div, og reiste da innom sjomannskirken hvor de norske feiret 17.mai selv om vi ikke kjente noen. I aar startet dagen med champagne-frokost hos Diana og Oddbjorn noe som ga en verdig start paa dagen. I tillegg til oss var det Nina/Jorgen, Marie/Anders, Agathe/Ole Petter, Ingrid/Helge (+foreldre) og alle barna. En stor flokk med andre ord! Kjempekoselig ;) Alle bidro med litt mat hver og da var det i hvert fall ikke mangel paa noe. Vi spiste og koste oss som bare vi nordmenn kan ved slike anledninger ;)

Litt over 12 kjorte vi alle til sjomannskirken som ligger i Pasadena og tar ca en time aa kjore til. Noen voldsomme regn- og tordenbyger overrasket oss paa veien, saa de som forlot Katy sist ble staaende bom stilt gjennom downtown Houston og brukte da i underkant av to timer...



Oddbjørn fant ut at "balkongen" kunne brukes til noe nyttig :D 
"Velkommen til 17-mai frokost osv." ;) Man får det ikke mer gøy enn man gjør det til selv :) 

I sjomannskirken ventet 17.mai tog, poelser, kaker, vafler, soft-is osv. i tillegg til de tradisjonelle 17.mai lekene. Ettersom vi i aar som i fjor, ankom en 45 min etter oppstart paa arrangementet gikk vi glipp av gudstjeneste og noe kor/taler, men fikk med oss det som er mest spennende for en 4-aaring - nemlig toget, is og leker!







Bjørnar - Diana - Leonard 
Koser seg med brus og is :)


17-mai leker er alltid gøy!

Langt 17 mai tog i Houston også, ikke bare hjemme i Norge! Og regntunge skyer og mørk himmel, også akkurat som hjemme i Norge ;)


Gleder oss til neste år!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar