Totalt antall sidevisninger

24 september 2015

En slange på kontoret samt helgens festiligheter!!

Fredag ettermiddag skrur Bjørnar av pc'en og skal til å gå hjem. Han løfter opp pc-vesken/"man-pursen" og får helgens desidert største overraskelse - en SLANGE ligger sammenkveilet under baggen!! Det er riktignok en liten en, nærmere bestemt en babyslange.. men en SLANGE!! Det er det sykeste!! Nå har det seg sånn at Bjørnar har kontor på bakkenivå så den må ha kommet seg inn på en eller annen måte via den nye bakdøren som nettopp ble satt inn el.l. Men likevel.. mer eksotisk enn det får en det ikke!

Noe jentehyl ble det neppe, men kollegaene ble hentet inn for vurdering om det kunne være en giftig slange eller ikke. Nå har det seg slik at babyslanger raskere biter og sprøyter ut gift enn de voksne pga umodenhet og dårligere vurderingsevne.. Hvis en slange i det hele tatt har noe som helst vurderingsevne ;D Men uvitende og uten noe konklusjon tok Bjørnars danske kollega feiebrettet fatt og fikk slangen ut. Den hadde visstnok jobbet litt i mot og var tydelig sterk selv om den var liten...

Med et lite grøss tenker vi tilbake på hvor lenge den egentlig har befunnet seg på kontoret og hvor den har vært før den fant sin lune plass under pcbaggen...

Ellers er det ogsaa blitt observert en del alligatorer rundt om i Katy. Varierende fra storrelse paa 1-4 meter (!!) Heldigvis holder de seg i sine "lake`s" og bayoer (en type kanaler som skal ta av for mye regnvann osv) saa da er det ok. De er eksotiske og spennende, men helst paa god avstand.

Dette er en av den storre typen som vi fikk et mote med i vaar i Brazos Bend State Park :)

Fra slanger til feiring - helgen som var gikk med til festligheter både lørdag og søndag. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene her i Texas, og lørdag var det først duket for barnebursdag hos Leonoras barnehagevenninne Natalie. I god tro om at man gjør som i Norge når barna er blitt såpass "store" kjørte vi Leonora for å avlevere henne kl 13 for så å hente henne igjen kl 16. Men neida, der kom den ene pynta foreldren etter den andre og noen hadde til og med begge foreldrene med seg. Etter en liten snartur inni gangen hvor jeg kom opp med en unskyldning om at Max måtte hjem og ammes og legges, for så å være hjemme med min mann, ville jeg snart være tilbake i selskapet med Leonora. Håpet bare hun kunne være alene der en liten time om det gikk fint :/ Å joda, ingen problem, mammaen i huset skulle se etter henne.. Heh. Bjørnar satt i bilen svett og "fæl" etter en god treningsøkt på Lifetime så kunne ikke bytte med han heller..

Bursdagen gjorde inntrykk på store og små. Hoppeslott i hagen og selveste Cinderella som kom på besøk for å være med gjestene og underholde! Kaken var flott, barna slo løs på en pinjata og godteposer ble delt ut (som forøvrig inneholder mange kjekke små ting i tillegg til snop).




Lørdag kveld var det duket for voksenfest. Dessverre måtte Bjørnar dra hjem til Norge i jobbsammenheng, så han fløy kl 22 denne kvelden og gikk glipp av festen. Leonora overnattet hos Ronja og Johanne og Max ble med mamsen på fest (sov hele kvelden, kun avbrutt av en ammings kl 23!). Hos Ingrid og Helge er ingenting overlatt til tilfeldighetene: Rød løper fra gaten og helt inn i gangen - påfølgende photoshoot foran "Norwegian House Mafia" plakat. Nydelig mat og innleid karikaturtegner som satt og tegnet alle gjestene! Med gode temperaturer var dørene ut mot bassenget åpne og den rette musikken utgjorde prikken over i'en - en kveld som går inn i minneboken fra Houstonlivet!



Diana og meg

Bjornar ble tegnet inn i bildet selv om han ikke var til stede :)

Diana og Oddbjorn



Søndag ble vår gode lille venn Liv 1år! Da var det duket for bursdag hos Charlotte, Jon, Jakob og Liv. Temaet for dagen var Cowboy, så med cowboyhatter og boots på kjørte vi avgårde. Max har boots-sokker og body med "don't mess whit Texas' babies", Leonora har cowboybelte, skjorte og hatt, og jeg stappet to svette ben (ja, nok en gang er det svært varmt ute!) nedi bootsene mine, tok med hatten og kjørte av gårde. Bading - grilling - "pulled pork" (nytt for meg og kjempegodt!!) - sang - kake - pinjata og bading i bassenget - timene fløy og plutselig var helgen over. Takk for en kjekk dag!


For første gang på et år er jeg nå på 4 dagen som alenemamma. Bjørnar kommer tilbake i kveld, og det skal bli godt å dele litt på ting og tang igjen. Leonora har sterke meninger og skal gjøre alt på sin måte samtidig som Max vokser og er mye sulten, får ikke helt til teknikken med å spise grøt, middag osv. og heller ikke er noe flink til å legge seg å sove alene (skjønner ikke hvordan han skal suge på tutten, ei heller flaske, men vi øver og øver).

Nå er det snart lunch med lunchgruppen min igjen - alltid kjekt å treffe de andre jentene og i dag skal vi møtes hos Elise. Det er dessverre mange som måtte flytte hjem før sommeren, og litt dårligere rekruttering tilbake til Houston merkes nå i disse dårlige tider. Det har likevel kommet noen nye fjes og familier over - og Bjørnar har fått en norsk kollega fra Bergen som har kommet over med sin kone og 3 barn. Veldig kjekt for oss! TCO USA klarer seg bra og de har gått fra å være Bjørnar og Steve i fjor sommer til 7+ ansatte nå - veldig kjekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar