Totalt antall sidevisninger

21 november 2015

Babyshower for Karoline!

Har hørt rykter om noen ivrige "bloggfølgere" i Karolines familie så skriver litt om denne kjekke dagen vi hadde sammen, så de som vil kan lese og se bilder hjemme i Norge :)

Torsdag var dagen for Karolines babyshower. Når jeg fødte i vår holdt de kjekke venninnene mine en nydelig babyshower for meg, så nå var tiden inne for å arrangere en tilbake til Karoline. Denne uken har dermed gått med til forberedelser og innkjøp i den anledning. USA er rette landet for babyshower og dets små detaljer og nips man kan gå til innkjøp av. Utfordringen min ble mer hvilket fargetema jeg skulle rette meg mot - her er de VELDIG lyserosa eller babyblå og det står "ITS a baby girl" eller "ITS a baby boy" på nesten alle tingene. Det var kun en ballong å oppdrive hvor det stod "Is it a girl OR a boy?". I Karolines tilfelle ønsker de å bli overrasket av kjønnet når babyen fødes så her måtte jeg gå for noe kjønnsnøytralt. Det ordnet seg det også, egentlig litt gøy å holde meg unna rosa og blå, og de siste kveldene før torsdag gikk med til forberedelser ;) Karoline og venninne Ida var invitert på en kaffi i 11.30 tiden etter trening og ante heldigvis ingen ting da de kom. Dvs Ida hadde spillet med så godt hun kunne, men Karoline ble veldig overrasket! Fikk god hjelp av noen av de andre jentene til å bidra med noe mat,  og Max var med alle damene og holdt seg våken til langt utpå dagen. Kjempegøy med f.eks den flotte barnevognen Marielle hadde laget av melon og frukt!



Salat og focaccia

Noen av gavene

Et litt uskarpt bilde av noen av de smaa bleiekakene. Leonora var med og gjorde en innsats paa de her  kvelden foer ;) 


Marielle som ogsaa er gravid tar en liten "pust i bakken" mens vi venter paa Karoline. 


SURPRISE!!

Endelig kom hun! 

Mon tro om man skulle gaa ut igjen, ta paa seg solbrillene eller...
gjemme seg bittelitt bak veggen ;) Kjekt aa se hvor overveldet og glad Karoline ble!







Etter litt mat rundt bordet var det tid for gaver :)
Som jeg sa til henne - all slags aktiviteter og leker der man skal gjette magemaal, fodselsdato i forhold til termin osv osv ble droppet i denne showeren. Maate paa hvor amerikanske vi skal vaere, holdt oss heller til det koselige med gaver, mat og prat ;) 

Karoline faar flotte gaver av venninnene hjemme i Oslo! 




Kreative Ingvild hadde fylt en flott kurv med gaver ;)

Her faar Karoline et nydelig strikkesett laget av hennes mor til den lille babyen. Roerende med hjemmelagede gaver som Ida hadde tatt med for familien til Karoline, helt fra Norge!

Dagen ble avsluttet med en kaffikopp paa terrassen i nydelig hoestvaer!


Nå er det lørdag og langt utpå dag allerede. Det har pøsregnet og blåst ute og vi fikk skikkelig høststemning her inne. Tøfler, pyamas og "her kommer vinter'n" på anlegget. Savner Norge innimellom ja ;) I morgen er det meldt mellom 2 og 15 grader!! GØY! For i neste uke blir det sol og 26 grader igjen , værsegod bli forvirret! 

I går kveld var det biff på grillen og salat og i kveld kommer Marielle og Sigbjørn på pizza. Koselig med nye vennskap og de her flyttet til Katy naa i hoest og skal bo her 3 aar!

 Vi planlegger en mulig helgetur her i Texas neste uke når det er Thanksgiving og fri torsd/fred. Enten Austin, Fredricksburg eller Dallas. Mange kjekke tilbud paa fine hotell og resort - tror nok amerikanerne er veldig hjemmekjaere naar det kommer til familiemiddager paa Thanksgiving, saa da kan vi "andre" benytte oss av gode hotelltilbud. 

Ha en fin helg saa lenge!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar