Totalt antall sidevisninger

04 november 2014

Dewberry Farm!


Søndagsaktiviteten forrige helg var besøk på Dewberry Farm. Dette er en gård med mange aktiviteter i tillegg til de klassiske bondegårdsdyra. Gården ligger i Brookshire en 30 mins kjøretur nord-vest for Katy.
Vi fikk låne med oss Julie denne dagen og med to fnisete jenter i baksetet kjørte vi av gårde i sol og fint vær :)

Denne ponnien ønsker mamsen seg til jul :)
Og kyllingene kunne nok Leonora tenke seg å ta med hjem :)

Kaklende høner og haner :D

En god gammeldags John Deere.



Prøv å treff hullet med ballen ...

JAAAAAAAA!!

Førstemann!

Kl 15 var det duket for pig-race. Før racet begynte var det 3 tilfeldige blant publikum som måtte komme frem og ta på grisemaske. Bjørnar ble selvfølgelig plukket ut, og konkurransen gikk ut på å først lage en slags "hvinende" melodi før det avsluttet med den beste grise-lyden! Nøff nøff!

Italieneren og nordmannen måtte se seg slått av den lokale Texaneren helt til høyre :) Heldige han vant en cd med sanger fra gården, haha!


Så var det duket for pigrace. FOR en fart på de små svina :) 








En vellykket dag for store og små. Selvfølgelig mer spennende for barn enn for voksne, men anbefaler andre norske barnefamilier som bor her å ta seg en dagstur om dere ikke allerede har vært der :) 

I november kan man komme å hugge sitt eget juletre. Vel og merke et perfekt forhånds-klippet Thuja-juletre som man hugger i 20 grader + 
Ingen ting er som Texas jul vil jeg tro. Vi gleder oss!! 



Ellers går dagene like raskt som de gjorde før vi flyttet hjemmefra, tiden flyr og vi har det veldig fint. I dag har Leonora og meg vært på småbarnstreff i regi av sjømannskirken hvor vi var en 10-12 voksne samlet med minst like mange barn. Vafler, kaffe og sosialt! 

Vi har også hatt besøk av to freelance-journalister (og fotograf) fra Norge som skriver artikkel om nordmenn i Houston. Hovedsakelig næringslivet og deriblant Bjørnar og TCO, men også om oss som familie og hvordan vi har det her borte. Uvant og koselig på en gang med et sånn type besøk ;) 
I morgen skal de være med på LifeTime Fitness, ajajaj!;) Blir spennende å se hvor artikkelen og evt. bildene vil havne :O 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar