Totalt antall sidevisninger

01 november 2014

Halloween!!!

 Da har vi for første gang opplevd halloween på ekte amerikansk vis! Og for en fornøyelse for både store og små :) Her har amerikanerne "pyntet" i flere uker allerede og i går var den store dagen endelig kommet. Etter storslått feiring i barnehagen med kostyme-parade, pizza, frukt, chips og snack-bag var vi invitert til Agathe og Ole Petter m/fam. Det var pizza og god drikke og over 30 stk var samlet med stort og smått! :D

Etter et par timer innendørs var det kl 19.00 blitt såpass mørkt at vi kunne gå trick or treat. Her var det mye lydeffekter, lysende skjelletter og gresskar, musikk og liv. Det ble mye godteri på alle og Leonora stupte i seng full av inntrykk kl 21.30 ;) Vi gleder oss til neste år allerede!!


 Utskjæring av gresskar på torsdag :) Spennende for Leonora, spesielt når det lyste så fint på terrassen i mørket. Uhuuu



         
Måtte teste det ut på kjøkkenbenken før det ble mørkt nok ute!

Leonora ville være "Elsa" fra filmen Frozen. Umulig å få tatt bilde når hun stod i ro, måtte øve seg på noe dansing før barnehagen ;) 

    Uskarpt bilde :/ men mange fine barn samlet rundt bordet :)



Supermann og de 13 ungene ;)  


Ca 4 av 13 ser frem i kamera, klassisk!




              Vi møtte på en pistasje-mann på veien ;)













Her var det ingen som turte å gå lenger enn til "welcome" skiltet. Dette skjellettet var ikke levende, i motsetning til litt lenger oppe i gata hvor det var en levende utkledd mann som sto og "skremte" barna ;) ..til slutt ble det snop fra skåla ved føttene likevel. 







   
 Skjelletter i alle varianter. Både med og uten lys og lyd ;)





Noen hadde til og med tatt til fornuft og ga barna tannbørste :) Både "skuffende" og nyttig/lærerikt for de små ;)

Når vi kjørte inn i gata hjemme møtte vi en cabriolet ført av en "horror-clown". Helt ufarlig, men uten mimikk og ganske skummel likevel. Resten av kvelden syntes til og med jeg at det var godt å ha Bjørnar hjemme i det store mørke huset vårt ;)

Neste helg venter voksen-halloween fest hos Håvard og Julia. Vi gleeeeder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar